Skip to content Skip to footer

Wij komen met oplossingen voor studenten!

De grootste probleem waar studenten nu mee zitten is dat ze geen huisvestiging kunnen vinden. Wat niet alleen bijdraagt aan de forse stijging van de huisvestingskosten voor studenten maar voor alle huurders en starters op de woningmarkt… Tienduizenden studenten zijn opzoek naar een woning. Met elk jaar meer studenten die naar de universiteit gaan, is de druk op studentenhuisvesting en particuliere huurwoningen toegenomen. Modulair bouwen is perfect geschikt om het tekort aan studentenhuisvesting op te vangen. Door de huisvesting buiten de vaste dienstregelingen te plaatsen, kunnen de bouwwerken tijdig en professioneel worden opgeleverd, met weinig overlast voor de studenten. Woning worden in elkaar gezet in een fabriek – een gecontroleerde omgeving die het risico van weersvertragingen elimineert. Dit zorgt ook voor een snelle oplossing voor de studenten.

Bouwtechnisch gezien is modulair bouwen een techniek die steeds populairder wordt voor studentenhuisvesting en andere vormen van betaalbaar wonen, modulair bouwen, omdat het snel kan inspelen op huisvestingsbehoeften. In plaats van een jaar of langer te wachten op de bouw van een woning met de traditionele methoden, kan een modulaire structuur tot 50 procent sneller worden gebouwd, geïnstalleerd en geopend voor bewoners, zonder kwaliteitsverlies.

Modulaire woningen zijn over het algemeen energiezuiniger. Omdat de afzonderlijke onderdelen van een modulair huis zijn gemaakt volgens strikte ontwerprichtlijnen, zijn de naden meestal luchtdicht. Deze gestandaardiseerde luchtdichtheid helpt lekken en luchtstromen te voorkomen die de kosten voor verwarming en koeling van uw huis kunnen verhogen. In het verleden werden modulaire huizen ontworpen als een goedkope manier om snel een huis te maken. Vroeger werden ze gestigmatiseerd, maar dat is niet langer het geval voor de meeste kopers. De modellen van vandaag zijn veel luxer dan ooit tevoren. Veel van de gevaren die modulaire huizen presenteren, zijn niet langer proble.