Skip to content Skip to footer

Werken in de comfort van u eigen tuin!

Outdoor office pods zijn een moderne hangplek die een verlengstuk is van iemands leefruimte door een stille werkplek te bieden weg van de hoofdruimte van het huis. Tijdens de pandemie, vooral tijdens de lockdown, begonnen velen meer tijd thuis door te brengen dan ooit tevoren. De tuinpod kan worden gezien als een andere kamer die het hele jaar door buiten het huis kan worden gebruikt. Multifunctionele ruimtes zoals tuinpods zijn steeds populairder geworden vanwege hoe multifunctioneel ze zijn.

De outdoor pod is een pod die vooraf is uitgerust met voorzieningen zoals verlichting, elektriciteit en meubilair. Het is een alles-in-één mobiel kantoor, een amusementsruimte, een rustige ruimte om op te laden of te mediteren – al deze veelzijdige functies worden mogelijk gemaakt door de geluids- en warmte-isolatie van de tuinpods. Tuinbureau-pods zijn er in verschillende uitvoeringen, maar de meest voorkomende zijn gebogen en van boven naar beneden omlijst met glas met een prachtige felgekleurde afwerking, zodat men in de natuur in de achtertuin van hun huizen kan werken.

Omdat thuiswerken of hybride werkarrangementen voor veel werknemers de nieuwe norm zijn geworden, zijn buitenpods het ideale thuiskantoor of een extra kantoor om te ontspannen en even weg te zijn van de drukte van het stadsleven. In tegenstelling tot het uitgeven van een enorme som geld aan het bouwen van een huisuitbreiding of het afbreken van muren om de indeling van de kamer te veranderen, kunnen tuinpods huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe ruimte, tijd en geld besparen omdat ze extreem snel en eenvoudig te installeren zijn.

Het creëren van een aparte werkruimte kan werknemers ook helpen om een betere balans tussen werk en privé te bereiken. Psychologisch gezien is er een enorm verschil tussen proberen om vanuit de studeerkamer te werken, zoals cafés, bibliotheken en dergelijke, omdat het voelt alsof je aan het eind van de dag “naar je werk” en “naar huis gaat” – en het meest geweldig deel over tuinpods? Je hoeft maar een paar stappen te nemen om door u achtertuin te lopen en u zult de kantoor bereiken.

Een gunstige omgeving kan leiden tot een betere prestatie, wat kan leiden tot een hogere productiviteit. Laten we zeggen dat als iemands werkplek de woonkamer is, afleiding van de televisie kan last doen aan iemands focus en productiviteit. De outdoor office pod garandeert een hogere productiviteit met zijn geluids- en warmte-isolerend vermogen, terwijl hij het gemak biedt van een thuissituatie.