Skip to content Skip to footer
Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Wat is een tiny house?

Tiny houses bieden een alternatief geluid in een wereld van overconsumptie en materialisme. Deze compacte woningen zijn ontworpen om ruimte en middelen te besparen, wat leidt tot een milieuvriendelijkere en energiezuinigere levensstijl in vergelijking met traditionele huizen.

Bij ons beginnen de prijzen voor tiny houses vanaf €59.000,-. De uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van factoren zoals de grootte, materialen, ontwerp, opties, afwerkingen, extra’s en levering.

Waarom zou je een tiny house kopen?

In de wereld van vandaag bieden tiny houses niet alleen de charme van milieuvriendelijkheid, maar ook een gevoel van vrijheid en flexibiliteit aan hun eigenaren. Naast het verlagen van de bouwkosten, laten deze compacte woningen onze architecten je kiezen uit een breed scala aan ontwerpen. Elk model dat we produceren kan volledig worden gepersonaliseerd, waardoor je totale vrijheid hebt bij het creëren van jouw eigen tiny house.

Onze tiny houses zijn bewust ontworpen met grotere ramen, waardoor je kunt genieten van meer natuurlijk licht en een ruimtelijker gevoel in de woning creëert. Daarnaast dragen goed gekozen meubels bij aan een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor elke centimeter optimaal wordt benut.

Bij Kaynad bieden we drie verschillende gevelopties voor onze tiny houses aan: hout, pleister en steenstrip. Zo kun je de stijl kiezen die het beste bij jouw smaak en voorkeuren past. Onze tiny houses voldoen trots aan de BENG-eisen, wat betekent dat ze uiterst energiezuinig zijn en ontworpen zijn om bestand te zijn tegen de uitdagingen van wisselende seizoenen.

Full 1

CONTACT

Meer weten over prefab woningen of heb je een project in gedachten? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.