Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

Prefab woningen en constructies zijn steeds vaker te vinden in de moderne bouwwereld. Als Kaynad behoren wij tot de prefab bouwbedrijven die vooroplopen in deze ontwikkeling. Prefab bouwen staat garant voor een snel en efficiënt proces, met als bijkomend voordeel dat het milieuvriendelijker is. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere toekomst.

Van prefab aanbouw en tiny houses tot luxe villa’s en woningen – bij Kaynad zijn we van alle markten thuis. Met gebruik van 100% recyclebare materialen en energiezuinige bouwmethoden realiseren wij al onze projecten prefab. In onze geavanceerde fabriek produceren we jouw woning of constructie, waardoor we niet alleen een snel proces garanderen, maar ook geluidsoverlast en milieuvervuiling op de bouwlocatie minimaliseren. De constructies van Kaynad voldoen aan de BENG-normen (Bijna Energieneutrale Gebouwen) en de bouwbesluitnormen van 2024.

Kaynad Modulair

Wil je meer informatie over modulaire aanbouw of heb je een project in gedachten? Vul het contactformulier in, en wij zullen contact met je opnemen.

Wat zijn de voordelen van prefab bouwen?

Snelle bouwtijd: Ons doel is het streven naar een efficiëntie en snel bouwproces. Nadat we je wensen hebben besproken, voltooien onze architecten het volledige ontwerp van je woonruimte en stellen alle projectdetails samen met onze ingenieurs vast. Vervolgens produceren we de prefab woning in onze fabriek en brengen het binnen een korte periode van slechts 2 maanden tot leven. Bij Kaynad bieden we een compleet prefab woningconcept aan, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe thuis.

Lagere bouwkosten en energiebesparing: Door massaproductie in onze fabriek gebruiken we minder materiaal, wat milieuvriendelijker is. Prefab woningen bestaan uit stukken die eenvoudig te monteren en demonteren zijn, wat de bouwtijd verkort.

Flexibiliteit: Prefab constructies bieden diverse mogelijkheden. Onze architecten bereiden verschillende concepten voor, zoals prefab huizen, prefab aanbouw en bijbouw, prefab villa’s, prefab kantoren, en prefab tuinhuizen, gebaseerd op jouw verzoeken en behoeften. Aangezien de modules met elkaar kunnen worden geïntegreerd, bieden ze flexibiliteit in het ontwerp. Wij voorzien je van diverse ontwerpopties die aan jouw wensen voldoen.

Verplaatsbaar: Vaak denken mensen niet meteen aan het verplaatsen van een woning bij de aanschaf ervan. De verplaatsbaarheid van modulaire woningen biedt echter de flexibiliteit om in te spelen op veranderende behoeften of omstandigheden. Stel je voor dat je een modulaire woning hebt gekocht en deze op een specifieke locatie hebt geplaatst, maar later besluit te verhuizen naar een andere stad of zelfs een ander land. Met een modulaire woning is dit mogelijk zonder dat je de hele woning hoeft te slopen en opnieuw te bouwen. De modules van de woning kunnen worden gedemonteerd, vervoerd en vervolgens opnieuw geassembleerd op de nieuwe locatie, waardoor je je investering in de woning kunt behouden.

Milieubewust: De woningen van Kaynad zijn zorgvuldig ontworpen om het hele jaar door bewoonbaar te zijn en tegelijkertijd energiebesparend te werken. Wij zijn er trots op dat onze woningen voldoen aan de BENG-normen, waarmee we een milieuvriendelijke benadering waarborgen. De constructies van Kaynad zijn niet alleen in lijn met de BENG-normen, maar ook in overeenstemming met het bouwbesluit van 2024. Hiermee zetten we ons in voor een duurzame en toekomstbestendige bouwmethode, die niet alleen aan de huidige eisen voldoet, maar ook anticipeert op de toekomstige behoeften van bewoners en het milieu.

Prefab constructies omvatten vaak prefab huizen, kantoorpanden, scholen, zorgwoningen, tuinhuizen, wellness units, aanbouwen en microwoningen. Het voordeel van prefab bouwen is de mogelijkheid om diverse concepten te integreren. Op maat kan worden gebouwd, en zowel het interieur als de voorzieningen kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen en visie.

Previous slide
Next slide

Kaynad Modulair

Wil je meer informatie over modulaire aanbouw of heb je een project in gedachten? Vul het contactformulier in, en wij zullen contact met je opnemen.

Wat produceren we prefab?

Prefab huis: Bij het bouwen van prefab huizen gaan we eerst samen met jou en onze architecten om de tafel zitten. We willen alles horen over jouw wensen, van de afmetingen tot hoe je je woning precies wilt indelen. Oh, en we vergeten niet om je te vragen naar referentieprojecten. Die dienen als inspiratie en geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Samen zetten we ons in om een woning te realiseren die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

Prefab kantoor: Na de pandemie kiezen steeds meer bedrijven voor thuiswerken, wat de behoefte aan een eigen kantoor aan huis aanzienlijk heeft vergroot. In deze context komen prefab kantoren naar voren als een innovatieve oplossing, een soort extra kamer die het hele jaar door buiten het huis kan worden gebruikt. De populariteit van prefab kantoren groeit snel, en dat is niet zonder reden. Ze bieden een multifunctionele ruimte die niet alleen dienst doet als kantoor, maar ook als een apart en eigen stukje in huis of in de tuin. Hierdoor kun je efficiënt thuiswerken terwijl je toch een duidelijke scheiding hebt tussen werk en privé.

Prefab Bergruimte: Heb je te weinig ruimte in huis voor al je spullen? Geen zorgen! Met onze snelle prefab bergruimte, die je in de tuin kunt plaatsen of als aanbouw aan je huis, is het probleem snel opgelost. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier voor meer informatie.

Prefab Scholen en Medische Centrum: Het is absoluut mogelijk om snel en efficiënt een prefab school of medisch centrum te realiseren. Als je over voldoende ruimte en grond beschikt, en de benodigde vergunningsprocedures voor de bouw kunnen worden afgerond, dan staan wij klaar om conceptprojecten zoals een prefab school of gezondheidscentrum te realiseren. Ons team is ervaren in het ontwerpen en produceren van prefab constructies die voldoen aan de hoogste normen. Of het nu gaat om extra klaslokalen, een volledige school of een medisch centrum, wij passen onze expertise toe om snel en effectief te leveren.

Prefab Zorgwoning: Of het nu gaat om het zorgen voor een familielid in nood of het voorbereiden op de toekomst, onze zorgwoningen bieden een ideale oplossing voor degenen die geborgenheid, privacy en zelfstandigheid willen combineren. Bij Kaynad staat gemoedsrust voorop, en dat merk je aan onze mantelzorgwoningen.

 

Wij begrijpen de behoefte aan een veilige en comfortabele omgeving voor dierbaren die extra zorg nodig hebben.

Previous slide
Next slide

 

Prefab Tiny House: Met de voortdurende stijging van vastgoedprijzen zoeken steeds meer mensen naar betaalbare alternatieven voor wonen. De populariteit van tiny houses is dan ook aanzienlijk toegenomen. Bij Kaynad maken we deze kleine, maar karaktervolle woningen op maat en volgens jouw smaak. Wonen in een tiny house biedt niet alleen een unieke leefervaring, maar het bespaart ook aanzienlijk op kosten!

Prefab Aanbouw: Ben je op zoek naar een snelle en flexibele manier om je woning uit te breiden? Met de modulaire aanbouw van Kaynad krijg je precies wat je nodig hebt. Alles wordt op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens snel bij je thuis geplaatst. Of je nu een extra slaapkamer wilt of een thuiskantoor, de keuze is aan jou.

Prefab Poolhouse: Stel je voor: je hebt een prachtig zwembad en je wilt er een huisje naast waar je niet alleen je spullen kunt opbergen, maar ook een barbecue kunt plaatsen. Een soort poolhouse waar je kunt relaxen na het zwemmen. Geen gedoe meer met natte voeten in huis, gewoon pure ontspanning en genieten van het zwembad. Wij maken dit voor jou mogelijk.

Prefab Microwoning: Microwoningen, speciaal ontworpen voor jongeren en starters, variëren in grootte van 25 m2 tot 50 m2. Deze woningen bieden niet alleen comfort, maar worden ook snel en op locatie geleverd. We zijn er om de jongere generatie te ondersteunen bij het verkrijgen van een eigen plek, zonder de last van hoge huurprijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kaynad Modulair

Wil je meer weten over modulair bouwen of heb je een project in gedachten? Stuur ons gerust een berichtje! We helpen je graag verder.

Previous slide
Next slide