Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

Over ons

 

Kaynad staat voor Modulair Bouwen!

In een tijd waarin er meer mensen een huis zoeken dan er huizen beschikbaar zijn, probeert Kaynad iets anders te doen. We kijken niet alleen naar bouwen, maar ook naar hoe we dat op een groene manier kunnen doen. Ons doel is om milieuvriendelijk en duurzaam te bouwen, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

Previous slide
Next slide

Nederland heeft een dringende behoefte aan meer woningen en de traditionele bouwmethoden lijken deze vraag niet snel genoeg te kunnen beantwoorden. Bij Kaynad kiezen we daarom voor een andere aanpak: modulaire bouw. Dit is niet alleen sneller, maar ook veel milieuvriendelijker. Ons doel bij Kaynad is eenvoudig: we willen snel kwalitatieve huizen bouwen en tegelijkertijd de aarde beschermen. Op die manier streven we naar een betere toekomst voor ons allemaal.

Edit Content

Team van vakmensen

Kaynad pakt bouwprojecten net even anders aan. Met een team van ervaren architecten en vaklui zetten we vol in op modulair bouwen. Wat je ook in gedachten hebt, van een compact tiny house tot een ruim kantoor of een comfortabel mantelzorgwoning, we denken met je mee. Heb je een leeg stukje grond of een hoekje in de tuin? Wij kijken hoe we dat het beste kunnen invullen. Bij ons staat jouw wens centraal en samen maken we het mogelijk.

Edit Content

Kies voor duurzaam met Kaynad

Bij Kaynad bouwen we niet zomaar. We kiezen bewust voor materialen die goed zijn voor het milieu. Vanaf het begin tot het eind van een project denken we na over duurzaamheid. Dat betekent dat we vaak voor recyclebare materialen gaan. Het eindresultaat? Stevige, mooie woonruimtes die aan alle regels voldoen, maar dan wel met oog voor onze planeet. Gewoon bouwen, maar dan groener.

Kaynad werkt flexibel en denkt in oplossingen. Heb je een mooie modulaire woonruimte door ons laten maken? Dan kun je die makkelijk verhuizen naar waar je maar wilt. Ons team, dat bol staat van ervaring, zorgt ervoor dat jouw wensen van A tot Z gerealiseerd worden. En dat doen we sneller dan je denkt! Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Daar zitten onze mensen, van ontwerpers tot techneuten, zij aan zij om alles tot in de puntjes voor je te regelen. Zo brengen we jouw droomplek tot leven.

 

Kaynad Modulair Bouw

Wil je meer weten over modulair bouwen of heb je een project in gedachten? Stuur ons gerust een berichtje! We helpen je graag verder.

Maatwerk bouwen met Kaynad

Kaynad staat in Nederland bekend om haar vernieuwende aanpak in de modulaire bouw. We combineren maatwerk met oog voor de natuur en leveren degelijke kwaliteit. We denken niet alleen anders over bouwen, maar zorgen er ook voor dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt. Kaynad bepaalt de koers voor de toekomst van bouwen en verandert de kijk op woonruimte. We blijven ons inzetten om de ideale woonplek voor onze klanten te creëren.