Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

Microwoning Blog

‘’We begeleiden u graag bij het realiseren van uw droom van een compacte, betaalbare woning.’’

Stel samen met ons uw microwoning samen.

Woningtekort opgelost met microwoningen.

Verlangt u naar een modulaire woning maar heeft u een beperkt budget? Bij Kaynad bieden wij een fantastische mogelijkheid. Het is nu buitengewoon eenvoudig om uw eigen microwoning te verwezenlijken.

Wij reiken oplossingen aan voor de jongeren die het hardst worden getroffen door het groeiende woningtekort in Nederland. Met onze minimale, moderne, en modulaire woningen streven we naar het creëren van private en individuele woonruimtes voor jongeren. In een tijd waarin het voor de jongere generatie, die de toekomst van Nederland belichaamt, steeds moeilijker wordt om een eigen woning te bemachtigen, mede door het bestaande woningtekort, voelen wij ons geroepen om een alternatieve oplossing te bieden.

Voor jongeren die worstelen met hoge huurprijzen, de kosten van traditionele woningen en zich zorgen maken over de ecologische impact van traditionele bouwmethoden, introduceren we modulaire microwoningen.

Onze architecten ontwerpen deze speciaal voor jongeren, met comfortabele groottes variërend van 20 m2 tot 50 m2, en de resultaten zijn verbluffend.

Laten we dieper ingaan op wat onze modulaire microwoningen te bieden hebben en hoe ze het leven van jongeren gemakkelijker kunnen maken.

Kaynad Modulair

Wil je meer weten over modulair bouwen of heb je een project in gedachten? Stuur ons gerust een berichtje! We helpen je graag verder.

Previous slide
Next slide

Klein wonen, groot leven: Microwoningen voor een duurzame toekomst

‘’Ontdek het nieuwe tijdperk van minimalistisch wonen met onze microwoningen.’’

We zijn deze reis begonnen door te begrijpen wat jongeren nodig hebben en te luisteren naar de wensen van individuen die op zoek zijn naar een eigen woning of de stap willen zetten om op zichzelf te wonen. Na uitgebreid en gedetailleerd onderzoek, waarbij we ons hebben gefocust op twee essentiële aspecten van de woonruimte voor jongeren, hebben we de Kaynad microwoningen gecreëerd. Deze modulaire woningen zijn ontworpen om in harmonie te zijn met de natuur en een bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Gedreven door het besef dat vrije tijd, samen met vrienden, en de momenten van feesten van onschatbare waarde en vluchtig zijn in het leven van jongeren, zijn we begonnen met het ontwikkelen van compacte, maar toegankelijke woonruimtes. Onze microwoningen omvatten een slaapkamer, een open keuken en een badkamer, allemaal ingericht met minimalistische en moderne ontwerpelementen.

Loopt u vertraging op bij het realiseren van uw droom van een eigen woning vanwege financiële uitdagingen? Is uw geplande verhuizing uitgesteld omdat het niet binnen uw budget past? Dreigt uw verlangen naar een nieuwe woonruimte te vervagen door het toenemende woningtekort? Met de modulaire microwoningen van Kaynad hoeft u uw dromen niet langer uit te stellen. Met prijzen vanaf 40.000 euro. Vervolgens transporteren we ze naar beschikbare kavels en tuinen en voeren we ter plaatse het montageproces uit. Onze microwoningen worden binnen 10-12 weken geproduceerd en bij u afgeleverd.

Indien u voldoende ruimte ter beschikking heeft op uw eigen terrein, of wanneer u in het bezit bent van de benodigde vergunningen voor een modulaire microwoning in een lege tuin, staan wij voor u klaar om de eerste stappen te zetten in dit versnelde proces. Vergeet niet om contact met ons op te nemen voor microwoningen die volledig voldoen aan uw wensen en behoeften. Onze architecten verbreden hun perspectief door voortdurend de veranderende wereldstandaarden te volgen. Samen zetten we de stappen op een modulaire reis die u met Kaynad-garantie doet uitkijken naar de toekomst!

In microwoningen wordt kleiner wonen groter genieten. Met aandacht voor detail en modern design bieden microwoningen een verfrissende kijk op comfortabel en bewust leven.