Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

Mantelzorgwoning

Ben je van plan om te zorgen voor een ouder familielid of een zorgbehoevend persoon, terwijl je tegelijkertijd waarde hecht aan jouw privacy en ruimte? In dat geval is het wellicht verstandig om te overwegen een mantelzorgwoning te laten plaatsen. Of je nu een oppas nodig hebt, jouw bejaarde ouder dicht bij je wilt houden, jouw mantelzorger naar je toe wilt laten komen, of een aanvulling wilt toevoegen aan jouw bestaande woning voor jouw dierbaren op leeftijd, wij bieden modulaire mantelzorgwoningen die we produceren op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte in jouw land of tuin. Het resultaat is een volledig gepersonaliseerde woning. We kunnen de mantelzorgwoning transporteren naar de gewenste locatie en onze montage op locatie is snel en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van jouw perfecte mantelzorgwoning, met uitstekend tijdsbeheer.

Modulair bouwen is duurzaam

Meer weten over modulaire mantelzorgwoningen of heb je een project in gedachten? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Mantelzorg

Op zoek naar een oplossing op maat voor zorgwoningen? Wij bieden betaalbare woningen vanaf 50.000 € (excl. btw), die volledig worden gerealiseerd door onze vakspecialisten.

€50.000 (excl. btw)

Previous slide
Next slide

Modulair

Ontwerpen van een mantelzorgwoning brengt vele aspecten met zich mee om rekening mee te houden, aangezien elke situatie uniek is. Niet alleen het interieur, maar ook de constructie ervan is afhankelijk van de bouwlocatie en jouw specifieke behoeften. Bij Kaynad worden onze mantelzorgwoningen met goede isolatie en met aandacht voor detail in onze fabriek vervaardigd. Dankzij ons snelle proces kunnen de woningen na voltooiing in de fabriek worden vervoerd en op de gewenste locatie worden geplaatst. Op deze manier vermijden we onnodige bouwhinder en geluidsoverlast, en bieden we de flexibiliteit om de woning indien nodig, na de zorgperiode, te verplaatsen.

Innovative

Duurzaam bouwen staat centraal in elke fase van ons bouwproces voor mantelzorgwoningen. We leggen sterke nadruk op hoogwaardige isolatie om warmteverlies te minimaliseren, en we voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Daarnaast hebben we een geoptimaliseerd productieproces. Met behulp van prefab bouw beperken we het aantal transportbewegingen tot een minimum, waardoor we jouw en onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Contacteer ons

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor een modulaire mantelzorgwoning in jouw situatie? Bij Kaynad voorzien we jou graag van informatie, inclusief alle andere opties. Je kunt een vrijblijvend gesprek met ons plannen om meer te ontdekken over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Balans tussen comfort en duurzaamheid

Naast praktische overwegingen speelt esthetiek bij Kaynad een belangrijke rol bij het ontwerpen van onze mantelzorgwoningen. We streven ernaar om onze prefab woningen niet alleen functioneel te maken, maar ook passend bij de omgeving waar ze worden geplaatst.

Met onze ervaring in het inrichten van compacte woningen, zoals aanbouw- of bijbouwmodules, en wellnessruimtes, zorgen we ervoor dat de ruimte in onze mantelzorgwoningen slim en efficiënt wordt benut. Onze ontwerpen zijn tijdloos en combineren functionaliteit met esthetiek.
Previous slide
Next slide