Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

KS-51

€107.993 excl. btw

Met onze stenen woningen halen we inspiratie uit de rijke traditie van Nederlandse architectuur. We maken gebruik van steenstrips, waardoor onze gevels de allure van authentiek natuursteen uitstralen, zowel qua uiterlijk als kwaliteit.

 • Optie gelijkvloers
 • 2 Slaapkamers
 • Open keuken
 • Bar
 • Woonkamer
 • Badkamer met toilet

Steen is organisch, innovatief en duurzaam, daarbij zorgt het ervoor dat de woning er traditioneel uitziet.

Wat is er inbegrepen in de 51 m2 Kaynad module?

De fundering van de 51 m2 Kaynad module is bij de prijs inbegrepen. PVC ramen met dubbele beglazing zijn ook inbegrepen, ongeacht of je kiest voor een witte of donkere kleur. De deuren en ramen zitten in de prijs, en je hebt zelfs de optie om te kiezen voor een schuifdeur.

Welke type hout gebruiken wij?

Wij maken veelvuldig gebruik van Kerto, een speciaal soort houtmateriaal dat uitstekend geschikt is voor de bouw. Kerto wordt vervaardigd via een uniek productieproces, waardoor het zowel sterk als veelzijdig is. Dit zorgt voor een duurzame en solide basis voor onze modulaire bouwprojecten.

Het gebruikte hout is inbegrepen in onze basisprijs en combineert duurzaamheid, sterkte en kosten.

Kerto is wat je noemt LVL, ofwel Laminate Veneer Lumber. Dit is een gelamineerd houtproduct dat gemaakt wordt door 3 mm dikke fineerplaten aan elkaar te verlijmen. Meestal gebruiken we hiervoor hout van snelgroeiende, hernieuwbare pijnbomen. Het is een populaire keuze in de bouwsector en wordt veel toegepast in verschillende constructieve elementen zoals vloeren, wanden en daken. Kerto heeft een paar duidelijke voordelen die het een goede keuze maken voor bouwprojecten:

 1. Sterk maar stabiel: Dankzij de manier waarop de houtlagen zijn gelamineerd, is Kerto zowel duurzaam als stabiel.
 2. Niet te zwaar: Hoewel het sterk en stabiel is, is Kerto relatief licht. Dat maakt het makkelijker om mee te werken in de bouw.
 3. Flexibel in gebruik: Kerto kan makkelijk worden aangepast aan uiteenlopende vormen en afmetingen. Dat geeft ontwerpers en architecten veel vrijheid.
 4. Goed voor de planeet: Het materiaal is gemaakt van hernieuwbare bronnen en de lijm bevat geen formaldehyde. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de luchtkwaliteit in je huis.
 5. Snel klaar: Met Kerto zijn bouwprojecten vlotter afgerond omdat het materiaal zich goed leent voor prefabricage en efficiënt is in gebruik.
 6. Veelzijdig: Of het nu gaat om dakconstructies, vloeren, wanden of gevelbekleding, Kerto kan in allerlei bouwonderdelen worden gebruikt.
 7. Brandveilig: Hoewel het een houtproduct is, heeft Kerto een goede brandwerendheid. Dat geeft toch net dat extra stukje gemoedsrust.

De rc-waarde staat voor Resistance Construction, en hiermee wordt de warmteweerstand van de gehele huisisolatie, zoals spouwmuurisolatie of dakisolatie, die wordt doorgevoerd bedoeld.

Dak RC – waarde : 6,3
Wand – RC – waarde : 4,7
Vloer RC – waarde : 3,7

Ons dak heeft een RC-waarde van 6,3, wat staat voor uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Dit is een cruciaal aspect van onze bouw, omdat het zorgt voor een comfortabele en energie-efficiënte woonomgeving. De muren in onze constructies hebben een minimale RCwaarde van 4,7. Deze waarde geeft aan dat u kunt rekenen op solide isolatieprestaties, zowel qua geluid als temperatuur. Tenslotte is er de grond onder de constructie, met een RCwaarde van 3,7. Hoewel dit lager is dan de andere componenten, verzekert het nog steeds een adequate isolatie. Hiermee willen we bijdragen aan het algehele comfort en de energie-efficiëntie van onze bouwprojecten.

We bieden stevige vloeren en funderingen met diverse ontwerpopties. We combineren kwaliteit met maatwerk om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We gebruiken Fermacell in onze vloeren voor een sterke, veelzijdige en duurzame afwerking. Wat zijn de voordelen?

 1. Brandwerend: Goed om te weten, het spul houdt het 60 minuten vol in een brand.
 2. Duurzaamheid: Deze platen kunnen echt tegen een stootje, dus ze gaan lang mee.
 3. Milieuvriendelijk: Gemaakt van gerecycled materiaal. Een win-win voor jou en de planeet.
 4. Makkelijk te verwerken: Je kunt het snijden en vormen zoals je wilt, dus het past in elk project.

Zo heb je met Fermacell een vloer die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook nog eens goed voor de wereld om je heen.

Voor het aanbrengen van tegels op Fermacell
berekenen we extra kosten.