Skip to content Skip to footer
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 1
Slide 3
Slide 2
previous arrow
next arrow

Pas Je Module Aan

VERLICHTING - HUIS & TUIN

Tijdens het ontwerpen van de modulaire woningen hebben we zorgvuldig nagedacht over zowel binnen- als buitenverlichting. De woningen zijn ontworpen met ruime, brede ramen, zodat je optimaal kunt profiteren van natuurlijk daglicht. Onze architecten hebben met zorg de posities van de verlichting gekozen, zodat elke ruimte goed wordt verlicht en aangenaam aanvoelt.

HET DAK

Je hoeft je geen zorgen te maken over lekkages of veroudering van het dak. Ook bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Onze woningen voldoen aan de BENG-normen, hebben een isolatiewaarde (RC) van 6,3 en zijn gebouwd in overeenstemming met de wettelijke bouwvoorschriften van 2012.

GEVEL

Het interieur van je woning zelf inrichten geeft je de vrijheid om jouw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Modulaire woningen bieden niet alleen flexibiliteit in het interieur, maar ook diverse gevelopties om de buitenkant naar jouw smaak aan te passen. Met keuzes zoals hout, pleisterwerk en steenstrips, kun je de uitstraling van je huis volledig personaliseren.

DEUREN EN KOZIJNEN

Geef je huis een uniek karakter door te kiezen uit diverse stijlen en materialen die passen bij de sfeer die jij wilt creëren. In onze brochure vind je een scala aan opties voor deuren en kozijnen, waarmee je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw stijl en voorkeuren

DE KOZIJNEN

Onze modulaire woningen zijn uitgerust met hoogwaardige ramen voorzien van kunststof HR++ glas, allemaal inbegrepen in de standaardprijs. Bij de standaardprijs heb je de keuze tussen antraciet en witte kunststof kozijnen. Voor degenen die de voorkeur geven aan aluminium of houten kozijnen, nodigen we je uit om een offerte aan te vragen.

FUNDERING

Bij modulaire woningen wordt beton uitsluitend gebruikt voor de fundering, in tegenstelling tot traditionele woningen waar beton op grote schaal wordt toegepast. Modulair bouwen staat bekend om zijn milieubewuste en duurzame benadering, waarbij efficiënt gebruik wordt gemaakt van materialen. Deze methode biedt niet alleen een snelle bouwtijd, maar minimaliseert ook de impact op het milieu.

HOUTSKELETBOUW

Onze woningen zijn voorzien van houtskelet gemaakt van Kerto LVL, een uiterst duurzaam gelamineerd materiaal. Kerto LVL heeft een sterke draagkracht en is zeer brandvertragend. Bovendien wordt het op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

BENG NORMEN

Onze modulaire woningen voldoen aan de BENG-normen, zijn goed geïsoleerd en ontworpen voor comfortabel wonen in alle seizoenen. Jouw thuis, altijd op de juiste temperatuur.

MECHANISCHE VENTILATIE

De modulaire woningen zijn standaard uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem, dat bij de prijs is inbegrepen. Dit systeem draagt niet alleen bij aan het comfortabel wonen, maar zorgt ook voor een gezond en aangenaam binnenklimaat.

MILIEUBEWUST BOUWEN

Onze woningen zijn volledig ontworpen met materialen die 100% recyclebaar zijn. We zetten ons in voor een duurzamere toekomst en geloven dat elk detail telt.

VERPLAATSBAAR

Modulaire woningen zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je flexibel kunt inspelen op veranderende behoeften zonder de noodzaak van sloop en herbouw.

Kennismakingsgesprek

Heb je een idee dat je graag wilt realiseren, maar heb je assistentie nodig? Maak een afspraak met Kaynad en kom langs op locatie, waar we al je vragen beantwoorden. Of plan een online afspraak in, zodat we je op afstand kunnen assisteren. Het kennismakingsgesprek is van essentieel belang, omdat het ons een duidelijk beeld geeft van jouw visie. Hoeveel mensen wil je in de woning laten wonen? Overweeg je zonnepanelen? Denk je aan toekomstige uitbreidingen? Misschien wil je zelfs een op maat gemaakt ontwerp. Maak een afspraak en samen bekijken we de mogelijkheden.

Samen kiezen we voor de module die bij jou past

Heb je een stuk grond en overweeg je om er iets op te bouwen, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen bij de eerste stappen. We beginnen met het berekenen en meten van de grond, en van daaruit presenteren we je diverse opties. Of je nu denkt aan een extra keuken, badkamer, slaapkamer, of gewoon wat extra ruimte, we noteren graag wat jij in gedachten hebt. Onze architecten zullen vervolgens een ontwerp maken dat perfect aansluit bij jouw wensen. Van de gevel tot aan het verwarmingssysteem, vloeren en meer, kun je zelf de keuzes maken die bij jouw visie passen. Na het analyseren van alle opties en het noteren van jouw wensen, presenteren we een gedetailleerde offerte. Daarna begeleiden we je door het gehele proces, inclusief vergunningsaanvragen en alle andere noodzakelijke stappen.

Onze architecten gaan aan het werk en ontwerpen je module

Bij Kaynad nemen onze architecten de leiding bij het ontwerp van jouw module. Ze luisteren aandachtig naar jouw behoeften en wensen, want we begrijpen dat elke ruimte uniek is. Statische berekeningen, funderingen, elektrische installaties, waterinstallaties - ons team van architecten en ingenieurs neemt alle technische details voor hun rekening. Ze rekenen alles nauwkeurig door, zodat je zeker weet dat jouw module stevig staat en aan al je functionele eisen voldoet. Na al deze berekeningen en gedetailleerde tekeningen, presenteren we jou een overzichtelijke en transparante offerte.

De module wordt geproduceerd in onze fabriek en naar je locatie gebracht

Nadat we alle details voor jouw prefab woning hebben geregeld, schieten we meteen in actie in onze fabriek. Onze vakmensen zetten de ontvangen tekeningen om in een complete module, die we vervolgens bij jou afleveren, klaar om in te trekken. We regelen de installatie ter plaatse, inclusief elektriciteit en water, zodat jij snel en comfortabel je nieuwe thuis kunt betrekken. Wil je ook zo'n prefab woning? Of heb je vragen en wil je meer informatie? Maak een afspraak of neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Inspiratie uit de natuur

Aanpak

De toegewijde architecten en ingenieurs van Kaynad ontwerpen vanuit hun ervaring en passie voor modulair bouw. Zij passen de meest recente ontwikkelingen ter wereld toe in onze ontwerpen.

Inspiratie

Door te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen bij het realiseren van modulaire en prefab woningen, beperken wij onze CO2 voetafdruk. Ons logo symboliseert de harmonie tussen mens en aarde.

Previous slide
Next slide

Vertrouwen

Het hout dat aan de buitenzijde wordt toegepast, voldoet aan de sterkte klasse C24. Daarbij voldoet het door ons geselecteerde hout aan de Europese duurzaamheidsklasse EN-350:2016. De constructies voldoen ook aan de BENG-eisen.

Milieuvriendelijk

Bij het produceren van de modules geven wij de voorkeur aan milieubewust bouwen. Daarom kiezen we voor duurzame bouwmaterialen die de CO2-uitstoot beperken. We bewaken zowel ons heden als onze toekomst met biologisch afbreekbare en organische bouwmaterialen.

Resultaat

Aangezien 80-85% van onze constructie in de fabriek plaatsvindt, heb je minder last van weersinvloeden in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Met een initiële aanbetaling kunnen we het productieproces starten, waardoor je in korte tijd eigenaar kunt worden van je huis.

Snel proces

In vergelijking met traditionele bouw, ontwerpen wij de woonruimtes sneller met behulp van de nieuwste technologie. Daarbij realiseren wij de woonruimtes in een kortere doorlooptijd zonder de belemmeringen die zich kunnen voordoen als we op locatie zouden bouwen vanwege weersomstandigheden.

Modulair bouwen is duurzaam

Meer weten over modulair bouwen of heeft u een project in gedachten? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Previous slide
Next slide

Meer weten? Bekijk brochure

FAQ

Modulaire huizen zijn vooraf gefabriceerde huizen die niet ter plaatse, maar in een fabriek worden gebouwd. Ze bestaan uit verschillende modules of secties, die later naar de bouwlocatie worden getransporteerd en daar worden samengevoegd. Hoewel ze aan dezelfde bouwvoorschriften en normen voldoen als traditionele woningen, is de bouwprocedure anders.

Bij het ontwerpen van modulaire woningen staat duurzaamheid voorop. Deze woningen worden met zorg ontwikkeld en praktisch gebouwd, waardoor je aanzienlijk bespaart op tijd en moeite gedurende het proces. Wat modulaire en prefab woningen zo bijzonder maakt, is hun mobiliteit. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en combineren duurzaamheid met energiebesparing.

Het belangrijkste verschil tussen modulair gebouwde huizen en traditioneel gebouwde huizen zit in de bouwmethode. Traditionele huizen worden ter plaatse vanaf de grond opgebouwd, terwijl modulaire huizen voornamelijk in een fabriek worden vervaardigd en vervolgens naar de locatie van de eigenaar worden vervoerd en geassembleerd.

Previous slide
Next slide

We bouwen in heel Nederland!

Kaynad is werkzaam in heel Nederland en biedt bouwdiensten aan voor diverse projecten. Als je interesse hebt in onze diensten of meer informatie wenst over de mogelijkheden voor jouw specifieke project, vul dan het contactformulier in.