Skip to content Skip to footer
Previous slide
Next slide

Veelgestelde Vragen

Prefab woningen zijn gewild om verschillende redenen. Allereerst wordt bij het ontwerpen van prefab huizen gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, wat goed is voor het milieu en de levensduur van de woning. Bovendien is het bouwproces zeer efficiënt, waardoor je aanzienlijk veel tijd kunt besparen. Een ander voordeel is de mobiliteit van modulaire en prefab woningen. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar, wat flexibiliteit biedt aan huiseigenaren. Deze woningen zijn niet alleen duurzaam, maar ook energiezuinig, wat kan resulteren in aanzienlijke energiebesparingen. Dit maakt prefab huizen aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke, tijdbesparende en energie-efficiënte woonoplossing.

Modulair bouwen is veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden. Denk aan het bijplaatsen van een extra ruimte, het creëren van een aangebouwde mantelzorgwoning, het plaatsen van een mobiel bijgebouw in je tuin, het uitbreiden van je bestaande woning, het realiseren van een compacte microwoning, of zelfs het bouwen van een ruime villa. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De woningen worden geproduceerd met materiaal dat bestendig is tegen alle soorten weeromstandigheden.

Onze modulaire woningen zijn voorzien van infrarood plafondverwarming, wat zorgt voor efficiënte verwarming van de ruimtes. Daarnaast bieden we extra opties, zoals zonnepanelen, vloerverwarming en airconditioning, tegen een meerprijs.

De gevel die we op onze modules aanbrengen, zorgt ervoor dat de warmte niet naar binnen lekt, en de isolatie speelt hierbij een cruciale rol. Ook is de oriëntatie van de woning van groot belang.

Ja, het is mogelijk om de ramen in de modules te openen.

We maken gebruik van een houtskelet van Kerto LVL om een module te produceren die net zo duurzaam is als een traditionele constructie. Dit systeem, gemaakt met 3 mm dikke platen, is goedgekeurd op stabiliteit en heeft ook een sterke brandwerende werking.

De woningen bieden niet alleen geluidsisolatie tussen verdiepingen, maar ook bescherming tegen externe geluiden. Naast het verbeteren van de energieprestaties en het verminderen van het energieverbruik, houdt de isolatielaag storende geluiden van buiten tegen.

We gebruiken hoofdzakelijk Kerto LVL (gelamineerd fineerhout) voor onze constructies vanwege de uitstekende sterkte-eigenschappen en duurzaamheid die dit materiaal biedt.

De vloeren van onze modules zijn gemaakt met Fermacell, wat een brandwerendheid van 60 minuten garandeert. Het is altijd verstandig om een brandverzekering af te sluiten voor dekking in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

De woning kan op een helling worden geplaatst indien de grond hiervoor geschikt is gemaakt.

De woning kan toegankelijk worden gemaakt voor rolstoelgebruikers of -gasten.

Prefab/modulaire woningen kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, bijvoorbeeld in uw tuin of op privéterrein.

De kosten kunnen variëren op basis van factoren zoals de grootte in vierkante meters, het ontwerp van het interieur, het aantal kamers en de hoeveelheid verdiepingen in de woning.

Je bent van harte welkom om langs te komen op ons kantoor tussen 9.30 en 17.00 uur. Als dat niet past, bel ons dan op +31 (0)495 23 00 98. Je kunt ook ons contactformulier invullen, en dan nemen wij contact met je op.

Meer weten? Download onze brochure of neem contact op!