Skip to content Skip to footer

Aanbouw en bijbouw gemakkelijker met modulair

Als u wat extra ruimte aan de achterkant of zijkanten van uw huis heeft, dan is een woninguitbreiding waarschijnlijk een van uw beste opties. Voor mensen met grote tuinen of ongebruikte ruimte aan de zijkanten van hun huis, is een huisuitbreiding de perfecte optie om de ruimte in uw huis te vergroten. Deze anders ongebruikte ruimte verandert dan in een luxe woningtoevoeging die de kamergrootte kan vergroten of u zelfs van nog een kamer of twee kan voorzien. Dit is de perfecte oplossing om uw geliefde thuis te behouden en op dezelfde locatie te blijven, waardoor u ruimte krijgt en u ervoor zorgt dat u niet te veel buitenruimte opoffert.

Bereid u woning uit met een KAYNAD B.V Modulaire bijbouw. Onze woninguitbreidingen zijn erg modern in vergelijking met traditionele woninguitbreidingen. We bouwen ze in onze kwaliteit gecontroleerde fabriek en leveren ze aan u. Dit betekent dat uw woninguitbreiding tot 90% voltooid kan zijn wanneer deze arriveert, waardoor de verstoring en rommel die kunnen worden veroorzaakt door bouwvakkers bij u thuis worden voorkomen. Uw woninguitbreiding wordt gebouwd in onze kwaliteit gecontroleerde fabriek waar onze productiemanager ervoor zorgt dat uw aanbouw in elke fase volgens de hoogste standaard wordt gebouwd.

Terwijl we uw fundering ter plaatse voorbereiden, wordt uw uitbouw al gebouwd in onze fabriek. Uw woning uitbreiden met modulaire aanbouw is een uitstekende keuze: het is sneller, schoner en in de meeste gevallen goedkoper. Het vergroten van een bestaand huis is een geweldige oplossing om die broodnodige extra huisruimte toe te voegen die u wenst. Traditionele uitbreidingen duren meestal lang en zolang ze meegaan, moet je samenwonen met lawaai, stof en een constante beweging van werknemers die in en uit je huis komen. Modulaire aanbouw heeft een prachtig voordeel: het bouwproces is een uniek proces waarbij de meeste bouwwerkzaamheden in de fabriek plaatsvinden.

Door in de fabriek te bouwen is er ook minder kans op weersvertragingen. Omdat tot 90% van uw woninguitbreiding in onze fabriek wordt gebouwd, betekent dit dat er veel minder overlast wordt veroorzaakt door bouwers bij u thuis. Ons fabrieksbouwproces betekent minder materiaalverspilling en door uw uitbreiding in één keer op locatie te leveren, verminderen we ook het aantal voertuigbewegingen. Minder materiaalverspilling, betere efficiëntie, en snellere bouwtijden betekenen allemaal dat we de kosten in ons proces kunnen verlagen en deze besparingen aan u doorgeven. Ontworpen en gebouwd om een thermisch geïsoleerde wandconstructie te hebben die leidt tot lagere energiekosten in vergelijking met alternatieve uitbreidingen.